حتی اکنون که به نظر می رسد فناوری گوشی های هوشمند به اوج خود نزدیک شده است، همیشه عالی نیست. و در برخی مواقع، ما آرزو می کنیم که دیگر با مشکلات رایج تلفن همراه مانند عمر باتری ضعیف، فضای ذخیره سازی کم، استقامت کم و موارد دیگر مواجه نشویم. اما خدا را شکر، شما می توانید مشکلات رایج تلفن همراه را در چند دقیقه حل کنید، حتی با هیچ کس مشورت نکنید. در این مقاله به رفع عیب‌ های متداول و به‌ روزرسانی نرم‌ افزاری به روز گوشی تلفن همراه شما می پردازیم.

گرم شدن بیش از حد

گرمای بیش از حد یک مشکل بسیار رایج در گوشی های هوشمند است و موارد زیادی وجود دارد که می تواند باعث آن در دستگاه شما شود. این موارد عبارتند از هوای گرم، استفاده از شارژر ها و کابل های ناسازگار، آسیب های داخلی و موارد دیگر.

ممکن است بدانید که گرمای بیش از حد به سلامت باتری آسیب می رساند و ظرفیت کلی آن را کاهش می دهد که در نهایت منجر به تخلیه سریع باتری می شود. در موارد نادر، حتی می‌ تواند باعث شود که گوشی شما شروع به تورم کند یا به شما آسیب برساند.

برای جلوگیری از گرمای بیش از حد این نکات را دنبال کنید:

  • از استفاده از گوشی در هنگام شارژ خودداری کنید.
  • در هوای بسیار گرم از گوشی خود استفاده نکنید.
  • از شارژر ها و کابل های طراحی شده توسط سازنده استفاده کنید.
  • بازی های گرافیکی فشرده ای را که گوشی شما قادر به انجام آن نیست، انجام ندهید.
  • باتری را با یک باتری جدید تعویض کنید.

مشکلات اتصال

چه یک گوشی مقرون به صرفه داشته باشید و چه یک پرچمدار، در برخی مواقع با مشکلات اتصال مواجه خواهید شد. این بدان معناست که نمی توانید تماس بگیرید، پیامک ارسال کنید، صفحات وب را باز کنید، یا هدفون یا ساعت هوشمند خود را از طریق بلوتوث به تلفن خود متصل کنید.

اگر نمی توانید تماس بگیرید یا پیامک ارسال کنید، حالت هواپیما را برای یک دقیقه روشن کرده و دوباره خاموش کنید. اگر موثر نبود، به تنظیمات > اتصالات > مدیر سیم کارت بروید و سیم کارت خود را غیرفعال کنید، صبر کنید و دوباره آن را فعال کنید.

اگر Wi-Fi شما کار نمی کند، به Settings > Connections > Wi-Fi بروید و روی نماد تنظیمات در کنار شبکه متصل خود ضربه بزنید و روی Forget ضربه بزنید. روی همان شبکه ضربه بزنید، رمز عبور خود را تایپ کنید و روی اتصال ضربه بزنید. اگر مشکل ادامه داشت، ممکن است لازم باشد روتر خود را راه اندازی مجدد یا تنظیم مجدد کنید.

اگر نمی توانید هدفون های بی سیم، ساعت هوشمند یا هر وسیله جانبی بلوتوث دیگری را به تلفن خود وصل کنید، به تنظیمات > اتصالات > بلوتوث بروید و روی نماد تنظیمات در کنار دستگاه جفت شده ضربه بزنید و روی Unpair ضربه بزنید. حالا دوباره دستگاه را به همان روشی که قبلا انجام دادید جفت کنید.

تاری عکس ها

این غیرقابل انکار است که گوشی های هوشمند جایگزین دوربین های دیجیتال برای بسیاری از مردم شده اند. اما دیدن اینکه گوشی شما به طور غیرمنتظره عکس های متوسطی می گیرد بسیار خسته کننده است.

وقتی چنین اتفاقی می افتد، ممکن است لنز دوربین گوشی شما (شیشه) کثیف شده باشد. تنها چیزی که نیاز دارید این است که یک تکه پارچه نرم بردارید و شیشه دوربین را پاک کنید.

با این حال، اگر مشکل تمیز کردن لنز نیست، وقت آن است که به تکنسین مراجعه کنید.

هنگ کردن گوشی یا خراب شدن برنامه ها

ممکن است دلایل زیادی وجود داشته باشد که گوشی شما هنگام راه‌اندازی برنامه‌ها هنگ می کند یا از کار می‌افتد. برای مثال، اگر دستگاه واقعا قدیمی باشد، بدیهی است که سخت افزار آن از کار افتاده است. تا آن زمان، احتمالاً باید فقط یک گوشی اندرویدی جدید بخرید.

اگر مجوزهای لازم برای عملکرد صحیح را به آنها نداده باشید، ممکن است از کار بیفتند. به عنوان مثال، یک برنامه ناوبری نمی تواند بدون دسترسی به موقعیت مکانی شما کار کند. تلفن شما همچنین می تواند به دلیل کمبود حافظه داخلی هنگ کند، در این صورت، باید مقداری فضای ذخیره سازی را آزاد کنید تا مطمئن شوید که سیستم عامل فضای کافی برای عملکرد روان دارد.

برای همه ی ما پیش آمده که هنگام به روزرسانی نرم افزار های گوشی تلفن همراه خود دچار ابهامات و مشکلات شویم. در ادامه سعی کردیم برای رفع این مشکلات راه حل هایی را ارائه دهیم:

دلایل ایجاد وقفه در هنگام به روز رسانی گوشی

غیر معمول نیست که با به روز رسانی های دیرهنگام اندروید مشکلاتی را تجربه کنید. گاهی اوقات، این به روز رسانی ها با باگ های حل نشده منتشر می شوند که ممکن است باعث ایجاد برخی مشکلات در گوشی شما شود.

هنگامی که این اتفاق می افتد، تغییراتی ایجاد می شود که ممکن است گوشی شما روشن نشود و در حلقه بوت جایی که لوگوی گوشی را می بینید گیر کند و بعد از آن هیچ اتفاقی نیفتد. اگر چنین مشکلی رخ داد، برای رفع آن باید یک بار دیگر سیستم عامل سیستم را حذف و دوباره نصب کنید. برای انجام این کار می توانید تلفن را به مرکز خدمات ببرید، اما خودتان هم می توانید این کار را انجام دهید.

مشکلات به‌روزرسانی اندروید

  • برنامه های معیوب

این یکی از رایج ترین مشکلاتی است که هنگام نصب یک به روز رسانی جدید و مشکل با آن وجود دارد. ممکن است به این دلیل باشد که برنامه هایی که روی گوشی خود نصب کرده اید با نسخه اندرویدی که روی آن اجرا می کنید سازگار نیستند.

  • انتشار نرم افزار بد

گاهی اوقات، این شرکت ممکن است یک به ‌روزرسانی جدید اندروید را قبل از ریشه ‌یابی تمام باگ‌ ها و مشکلات منتشر کند.

  • چگونه این مشکل را برطرف کنیم؟

اگر با به ‌روزرسانی اخیر اندروید با مشکلاتی مواجه هستید، کارهایی وجود دارد که می‌توانید برای رفع آن انجام دهید.

مدتی صبر کنید:

این بهترین راه برای حل این مشکل است، زیرا این شرکت در نهایت وصله ‌های جدیدتر و سازه های پایدار را ارائه می دهد که تمام مشکلات شناخته شده را در به‌روزرسانی بتا برطرف می‌کند. این همچنین ایمن ترین گزینه است زیرا نیازی به انجام کاری از طرف شما ندارد.

سعی کنید به نسخه پایدار برگردید:

اگر به نسخه بتا نرم افزار جدیدتر به روز شده اید، می توانید به نسخه پایداری که قبلا استفاده می کردید برگردید. اگر نرم افزار جدیدتر دارای مشکلات بسیار زیادی باشد، کار کردن روزانه با تلفن شما بسیار سخت است. برای انجام این کار، باید شماره مدل و نام گوشی خود را جستجو کنید و سپس عبارت «بازگشت به اندروید 10 یا 11» را انتخاب کنید. شما باید چند فایل مانند سیستم عامل رسمی را از وب سایت شرکت یا یک وب سایت قابل اعتماد مانند XDA Developers دانلود کنید.

یک کاربر معمولی گوشی های هوشمند بیشتر از دریافت ویژگی های جدید به قابلیت اطمینان و عدم مواجهه با مشکلات اهمیت می دهد. متأسفانه، گوشی‌های هوشمند بی‌نقص نیستند و می‌توانند پس از مدتی مشکلاتی را ایجاد کنند، اگر نه از همان روز اول. با ارائه این مقاله سعی در بیان این مشکلات رایج و نحوه برطرف کردن آنها را داشتیم. امیدواریم اطلاعات مفیدی را دربافت کرده باشید.

خدمات کلینیک صفر و یک