یکی از مهمترین سوالات اکثر کاربرانی که از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنند چگونگی نصب ویندوز 7 و نصب کدام ورژن سیستم عامل است .
برای تشخیص این مسئله اول باید بدانیم فرق ورژنهای مختلف ویندوز چیست .
تفاوت بین ویندوز 64 بیتی و 32 بیتی :
اگر از پردازندهی ۶۴ بیتی استفاده میکنید، برای استفاده از تمام توان آن باید از ویندوز ۶۴ بیتی استفاده کنید. البته، نسخهی ۳۲ بیتی ویندوز روی پردازندههای ۶۴ بیتی بهخوبی کار میکند؛ اما نمیتواند از تمام قدرت CPU استفاده کند. امکان نصب ویندوز ۶۴ بیت روی پردازندهی ۳۲ بیتی وجود ندارد؛ اما ویندوز ۶۴ بیتی میتواند برنامههای ۳۲ بیتی را اجرا کند.
این دو معماری در ویندوز دو تفاوت مشخص دارند: ۱. نسخهی ۳۲ بیتی ویندوز میتواند نهایتا از سه گیگابایت حافظهی رم استفاده کند؛ بنابراین اگر در رایانهتان شانزده گیگابایت رم داشته باشید و از ویندوز ۳۲ بیت استفاده کنید، سیستمعامل عملا نمیتواند بیش از چهار گیگابایت آن را استفاده کند؛ ۲. تفاوت دوم در پوشهی Program Files است. در نسخهی ۳۲ بیتی ویندوز تمام برنامهها بهصورت پیشفرض در پوشهی Program Files نصب میشوند؛ اما در نسخهی ۶۴ بیتی پوشهای اضافه بهنام (Program Files (x86 برای نصب برنامههای ۳۲ بیتی وجود دارد. دلیل این امر آن است که نوشتن برنامه برای معماری ۳۲ و ۶۴ بیتی کاملا متفاوت است.
وقتی برنامهها میخواهند برخی از اطلاعات مشترک مانند DLLها را بگیرند، پوشهی مشخصی از Program Files را باید بررسی کنند. این، دلیل جداکردن دو پوشه بهوسیلهی ویندوز است؛ مثلا نرمافزار ۳۲ بیتی نمیداند با یک DLL از ۶۴ بیتی چه کند. دانستن این نکته خالی از لطف نیست که ویندوز ۳۲ بیت بهعنوان x86 و ۶۴ بیت به عنوان x64 معرفی میشود.
نسخههای بسیار قدیمی از ویندوز، مثل ویندوز ۳.۱، نرمافزارهایی ۱۶ بیتی را اجرا میکردند. نسخهی ۳۲ بیتی ویندوز با این نرمافزارهای قدیمی سازگار است؛ اما ویندوز ۶۴ بیتی نمیتواند آنها را اجرا کند. پس، اگر قصد دارید آنها را در ویندوز ۶۴ بیتی اجرا کنید، باید از شبیهساز ویندوز ۳۲ بیتی استفاده کنید. بهعلاوه، ویندوز ۶۴ بیتی به درایورهای ۶۴ بیتی هم نیاز دارد؛ پس، اگر پرینتر قدیمی سازگار با ویندوز ۳۲ بیتی دارید، این وسیله روی سیستم جدید شما کار نخواهد کرد.
برای تشخیص اینکه ویندوز شما چند بیتی است کافیست روی my computer کلیک راست کنید سپس روی properties کلیک چپ کنید در این پنجره مشخصات ویندوز شما به شما نشان داده میشود
چگونگی نصب ویندوز 7:
ابتدا فایل نصب ویندوز را از طریق cd یا فلش اجرا میکنیم پس از بوت شدن ویندوز پنجره زیر را مشاهده میکنیم
روی پنجره نشان داده شده کلیک میکنیم و پنجره بعد را مشاهده میکنیم
بعد از زدن تیک در قسمت مشخص شده و next به مرحله بعد میرویم
حالا بر اساس نیاز خود ورژن مورد نظر خود را انتخاب میکنیم و وارد مرحله پارتیشن بندی مشخص کردن حجم و ظرفیت پارتیشن میشویم
بر اساس نیاز خود هارد خود را پارتیشن بندی کنید و این مسئله را در نظر بگبرید که برای تعیین تعداد پارتیشن ها بهتزین گزیته ساختن سه پارتیشن برای ویندوز 7 است و ساختن بیشتر از آن ریسک خراب شدن ویندوز را بالا میبرد ، پس از پارتیشن بندی next را بزنید و مرحله نصب ویندوز به پایان میرسد و شاهد مرحله آخر میباشیم
بعد از این مرحله کافیست نام لپ تاپ خود را انتخاب کنید
بعد از این مرحله نصب ویندوز شما کامل میشود
امیدواریم این مطلب مورد پسند شما واقع شده باشد
تعمیر ال سی دی لپ تاپ | تعمیر کارت گرافیک لپ تاپ | تعمیر کیبورد لپ تاپ | تعمیر هارد لپ تاپ |
تعمیر فلت لپ تاپ | تعمیر باتری لپ تاپ | تعمیر لپ تاپ | تعمیر لپ تاپ اچ پی |