این روزها پیشرفت تکنولوژی بشر را به استفاده بیشتر از سیستم های کامپیوتری سوق داده است. همانطور که میدانید یکی از پرکاربردترین سیستم هایی که به طور معمول استفاده می شود لپ تاپ ها هستند. لپ تاپ ها نسبت به کامپیوترها رومیزی قابلیت های بیشتری دارند. این نوع وسیله های الکترونیکی به علت کم وزن بودن و قابلیت جابجایی ساده ان ها در کنار حجم حافظه بالا، سرعت پردازش و عدم استفاده دائمی از برق و به کارگیری باتری در ان ها و بسیاری دیگر از ویژگی های خوب و مثبت مورد استقبال قرار گرفته اند. البته این ویژگی ها محدود به همین نمی شوند استفاده های کاربردی ان ها در کنفرانس های شرکتی، ارائه های دانشگاهی و… سبب می شود که به تهیه و استفاده لپ تاپ ها توجه ویژه شود. از این استقبال می توان نتیجه گرفت ک استفاده گسترده سبب شناخت و اشنایی بیشتر با لپ تاپ ها شده و از این رو قابلیت عیب یابی را توسط افراد ساده تر کرده است. اگر به دنبال این سوال که چگونه مشکلات لپ تاپ خود را تشخیص دهیم؟ به این مقاله دست پیدا کرده اید باید بگوییم که با مطالعه این مقاله حتما به پاسخ دقیقی میرسید و به سهولت می توانیم عیب یابی لپ تاپ خود را انجام داده و با هم به پاسخ چگونه مشکلات لپ تاپ خود را تشخیص دهیم؟ جواب دهیم. با هریک از مواردی که در ادامه عنوان می شود می توانیم به این سوال که چگونه مشکلات لپ تاپ خود را تشخیص دهیم؟ پاسخ دهیم.
شارژ نشدن باتری
در صورتی که شاهد شارژ نشدن باتری لپ تاپ خود هستید و میخواهید بدانید که می توانیم چگونه مشکلات لپ تاپ خود را تشخیص دهیم؟ باید بگوییم ساده است. ابتدا اتصالات کابل شارژر لپ تاپ را چک کنید. علت این موضوع می توانید عدم سالم بودن کابل یا بدنه شارژر باشد. تگر به شارژر دیگری از همین نوع لپ تاپ خود دسترسی دارید مجدد چک کنید. در غیر اینصورت باید منبع تغذیه لپ تاپ خود را بررسی نمایید.گفتنی است از دیگر دلایلی که منجر به عدم شارژ باتری لپ تاپ می شود گرم شدن بیش از حد قطعات لپ تاپ که در اثر به کارگیری نرم افزار های با حجم زیاد است.
آبی شدن صفحه نمایش لپ تاپ
آبی شدن ناگهانی صفحه نمایش نیز ممکن است که برای شما منجر به ایجاد نگرانی شود. هنگامی که این مسئله رخ می دهد و در پی پاسخ به اینکه چگونه مشکلات لپ تاپ خود را تشخیص دهیم؟ شروع به جستجو می کنید باید بدانید که این اتفاق ممکن است در اثر خرابی قطعات سخت افزاری مانند هارد دیسک، رم، سی پی یو، کارت گرافیک و یا دمای بالای لپ تاپ رخ دهد. در این زمینه پیشنهاد می کینم حتما به یک متخصص در این حرفه رجوع کنید تا در صورتی که لازم است قطعات تعویض شوند این کار را به دقت و با استفاده از قطعات اصلی انجام دهد.
عدم نمایش صفحه لپ تاپ
گاهی لپ تاپ شما روشن است ولی صفحه نمایش شما چیزی را نمایش نمی دهد. در این مواقع می توان گفت که مشکل لپ تاپ شما از ناحیه کارت گرافیک است. در این رابطه جای نگرانی نیست و با دانستن این که چگونه مشکلات لپ تاپ خود را تشخیص دهیم؟ می توانیم مشکل لپ تاپ خود را رفع کنیم. در صورتی که خود با تعویض تجهیزات و قطعات لپ تاپ اشنایی دارید قطعه را ابتدا تست و سپس تعویض کنید در غیر اینصورت حتما به شخصی حرفه ای این کار را بسپارید.
عدم نصب نرم افزاری خاص بر روی لپ تاپ
هنگامی که برای نصب نرم افزاری دچار مشکل می شوید و شاهد نصب نشدن نرم افزار بر روی سیستم لپ تاپ تان هستید ابتدا خصوصیات سیستم عامل لازم برای نصب نرم افزار مذکور را بررسی کنید در صورتی که تطبیق داشتند راهکار غیر فعال کردن انتی ویروس و اینترنت را امتحان کنید و سپس مجدد اقدام به نصب نرم افزار خود کنید. امید است با این راهکار نرم افزار موردنیازتان به خوبی نصب شود.
ریستارت ناگهانی لپ تاپ
وقتی عدم بوت شدن لپ تاپ و یا ریستارت ناگهانی لپ تاپ رخ می دهد و می خواهید بدانید چگونه مشکلات لپ تاپ خود را تشخیص دهیم؟ خبر خوش ان که به سادگی این کار امکان پذیر است. با استفاده از ویندوز ریکاوری دیسک می توانید مجددا ویندوز را نصب کرده و این مشکل را رفع کنید و دیگر با مسئله بوت نشدن یا ریستارت ناگهانی سیستم خود روبرو نشوید.
هنگ کردن لپ تاپ
هنگ کردن لپ تاپ رایج ترین اتفاق در تجربه کاربران است. این ایراد اغلب در مواقعی که نرم افزاری درست کار نمی کند و یا سی پی یو در حال پردازش همزمان چندین برنامه با حجم بالا است رخ می دهد. برای این منظور می توانید از تسک منیجر استفاده کرده و برنامه ها را از طریق ان نرم افزار ها غیر فعال کنید در غیر اینصورت هنگامی که لپ تاپ هنگ می کند گاهی صفحه کلید و موس غیر فعال می شود با نگه داشتن دکمه پاور لپ تاپ برای چند ثانیه، سیستم را یکبار خاموش کرده و مجدد راه اندازی کنید.
کلام اخر
در این مقاله سعی بران شد که به این سوال که چگونه مشکلات لپ تاپ خود را تشخیص دهیم؟ پاسخ دهیم. از این رو به مشکلات رایجی که غالبا کاربران با ان مواجه می شوند اشاره کردیم و راه حل هایی برای ان ها مطرح کردیم. گاهی مشکلاتی که در لپ تاپ رخ میدهند با دانش مبتدی کاربر قابل حل است و گاهی هم کمک یک فرد حرفه ای که بر قطعات و نحوه کار ان ها اشنایی و تسلط داشته باشد، احتیاج است. به هر روی مشکلات لپ تاپ قابل تشخیص بوده و به سهولت حل و فصل ان ها امکان پذیر است.
تعمیر ال سی دی لپ تاپ | تعمیر کارت گرافیک لپ تاپ | تعمیر کیبورد لپ تاپ | تعمیر هارد لپ تاپ |
تعمیر فلت لپ تاپ | تعمیر باتری لپ تاپ | تعمیر لپ تاپ | تعمیر لپ تاپ اچ پی |